Trimite o ştire - Fii redactor

"cetăţeanul informat citeşte
                         Clujul necenzurat"
Telefonul cititorului:
(+4)0745.958.108
Publicitate  Redacţia  Contact
Clujul necenzurat - articole
      
» Noutati
Breaking News/
 • Lifestyle
  • Monden
  • Beauty
  • Fashion
  • Make-up
  • Sanatate
  • Horoscop
  • Arta culinara
Ştiri externe Evenimente Sport
Concurs
Ziarul tipărit


LogareCategorii
Noutati [59]
Evenimente [46]
Aministratie [5]
Cultura [20]
Lifestyle [1]
Sport [0]
Comunicate [0]
Cimpia - Turzii [0]
Turda [0]
Social [18]
Huedin [0]
Politic [4]
Gherla [0]
Economic [2]
Dej [0]
Actualitate [8]
Bussines [3]
Stiri externe [1]


Sondaje
Evaluează site-ul
Total răspunsuri: 43


Parteneri:
 • Creeaza un site
 • Jocuri online gratuite
 • Masa te de lucru
 • Videouri educative
 • Pagina fanilor Ucoz
 • Director Romanesc


 • Bine aţi venit, Vizitator · RSS 01-Decembrie-2020, 11:08 AM
  Principală » Articole » Noutati

  Auchan inaugureaza joi, 27 februarie la ora 10:00 al doilea hipermarket din ora., Auchan Iris

  Auchan inaugureaza joi, 27 februarie la ora 10:00 al doilea hipermarket din oras, Auchan Iris

   

  Diferen.a Auchan ajunge astfel la mai mul.i locuitori din ora.ul Cluj-Napoca .i din localita.ile învecinate

   

  Remodelat complet, Auchan Iris le propune clien.ilor o gama completa de produse alimentare .i nealimentare, toate pre.urile mici zi de zi .i un confort excelent la cumparare.

   

  Al treisprezecelea remodelat sub marca si comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real .i al doilea magazin din ora. î.i deschide por.ile pentru clien.i începând de joi, 27 februarie ora 10:00.

   

  Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile .i a constat în modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafe.ei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor .i introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi si adaptate de produse, la preturi permanent mici si cu servicii utile pentru clienti.

   

  Pe o suprafata neta de vânzare de 7000 mp, noul hipermarket Auchan Iris ofera locuitorilor o gama de peste 53.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferentiaza prin faptul ca pune un accent deosebit pe calitate, prospetime si preturi mici. Auchan Iris a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare românesti si internationale, integrând si punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

   

  În domeniul nealimentar, Auchan Iris a extins raioanele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, îmbracaminte), parfumeria si îngrijirea personala, dar .i cele destinate între.inerii casei, pentru a raspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar si pentru a îmbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clien.ilor. Ace.tia vor descoperi cu placere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici .i mari zilnic ieftine.

   

  În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clientii, Auchan Iris le propune multiple actiuni comerciale inovante .i atractive, târguri .i evenimente, degustari, oferte sezoniere, care consolideaza si mai mult identitatea si unicitatea comertului Auchan.

   

   

  Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România :

   

  "Suntem încântati sa deschidem portile celui de al doilea magazin Auchan din Cluj-Napoca, sa ajungem astfel mai aproape de locuitorii din nordul ora.ului .i sa servim tot mai mul.i clien.i din întregul jude.. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultima genera.ie, modern, confortabil, luminos, primitor, cu o gama completa de produse alimentare .i nealimentare, calitate .i prospe.ime în fiecare zi, numeroase târguri .i ac.iuni comerciale inovante .i toate pre.urile mici în permanen.a.

  Auchan Iris, ca si celelalte 23 hipermarketuri, da viata misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legatura puternica între fiecare colaborator si fiecare client, o legatura bazata pe respect, ascultare si pasiune."

  Accesul la Auchan Cluj Iris, situat în Centrul Comercial Arcade Cluj, este unul simplu si rapid pentru locuitorii din oras gra.ie multiplelor mijloace de transport în comun .i a liniei de transport gratuit. Pentru cei veni.i cu ma.ina, centrul comercial dispune de o parcare gratuita de 500 de locuri. Mai multe informa.ii despre accesul la magazin se regasesc pe websiteul companiei www.auchan.ro

   

  Diferen.a Auchan, acum .i în noul hipermarket Cluj Iris

  Toate preturile mici, în fiecare zi si multiple solutii pentru protejarea puterii de cumparare

  Politica de discount generalizat practicata de Auchan, constând în „preturi mici pentru toate produsele din gama, permanent”, va permite fiecarui client sa realizeze economii importante la fiecare cumparatura.

  În plus, peste 2500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – pret, peste 400 de produse alimentare si nealimentare vândute vrac, numeroase variante de conditionare mica si vânzarea la bucata, reprezinta solutii zilnice puse la dispozitia clientilor, pentru protejarea puterii lor de cumparare.

   

  O gama larga de produse alimentare si o oferta adaptata de produse nealimentare

  Auchan Iris propune o gama foarte larga si adaptata nevoilor clientilor, cu 53.000 de produse alimentare si nealimentare, de la pâine si produse de brutarie, carne, peste, mezeluri, fructe si legume, produse lactate, bacanie si alte produse alimentare si pâna la produse pentru îngrijire personala si frumusete, produse pentru curatenia si întretinerea casei si toate produsele nealimentare, consumabile si accesorii de utilizare curenta.

   

  Zilnic prospe.ime .i calitate

  Hipermarketul Auchan Iris are propriile laboratoare de productie chiar în magazin, pentru produsele de brutarie, patiserie, cofetarie si carmangerie. La standul special de pescarie clientii vor gasi o gama foarte larga de produse proaspete si de calitate, din România si din întreaga lume. Zona de legume si fructe, reunita sub denumirea "Piata Auchan” asigura zilnic toate produsele cautate de clujeni, proaspete, de calitate si ieftine. Oferta de produse românesti reprezinta o prioritate pentru Auchan.

  Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri si standardele ridicate asigura un nivel foarte înalt de calitate, prospetime si securitate alimentara, totul în beneficiul clientilor.

   

  Cumparaturi rapide si confort la cumparare într-un magazin modern

  Cu alei largi, cu rafturi bine organizate si cu 36 de case de marcat, Auchan Iris va permite clientilor sa faca nu doar economie de bani ci si de timp, respectiv sa se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpararii.

   

  Angaja.i amabili .i profesioni.ti, pregati.i sa ajute clien.ii

  Angajatii sunt pregatiti sa îsi întâmpine clientii cu amabilitate si profesionalism si cu zâmbetul pe buze.

   

  Despre Grupul Auchan:

  Al 10-lea grup de distributie din lume, Grupul Auchan este prezent în 13 tari si are 287 000 colaboratori. Este organizat pe 5 mari divizii: hipermarketuri (709 magazine), supermarketuri (786 magazine), divizia imobiliara (342 centre comerciale Immochan), banca (Oney Banca Accord) si e-commerce, carora li se adauga alte activitati si directii de crestere. Viziunea Grupului Auchan este de a îmbunatati puterea de cumparare si calitatea vietii unui numar cât mai mare de clienti, alaturi de colaboratori responsabili, profesionisti, pasionati si apreciati. În 2012, Grupul a înregistrat o cifra de afaceri de 60,2 miliarde euro cu taxe .i a servit 2,2 miliarde clien.i.

  www.groupe-auchan.com

   

  Despre Auchan România

  Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la Bucure.ti, în cartierul Titan. În urmatorii ani, alte 10 magazine .i-au deschis por.ile în cele mai mari ora.e din România, propunând clien.ilor un comer. bazat pe discountul generalizat – cu toate pre.urile mici, o gama vasta .i pertinenta de produse de calitate ieftine .i un confort excelent la cumparare. La data de 12 septembrie 2013, Auchan România a finalizat achizi.ia a 20 de magazine Real de la METRO GROUP .i .i-a propus un plan ambi.ios de transformare a lor în Auchan. În 2013 au fost remodelate deja 7 magazine iar în primele luni din anul 2014 sunt în curs de transformare .i celelalte 13 magazine.

  www.auchan.ro

   

  Cifre cheie Auchan România, în noua dimensiune:

  31 de magazine deschise .i alte doua în construc.ii 

  252.000 m2 - suprafa.a totala neta de vânzare

  3 platforme logistice

  10.125 de angaja.i

  70 milioane de clien.i

  Peste 4,5 miliarde de lei cifra de afaceri comuna, fara taxe.

   

  Cifre cheie Auchan Cluj Iris:

  7000 m2 suprafa.a de vânzare

  53.000 de produse alimentare .i nealimentare

  500 de locuri de parcare

  36 de case de marcat 

  Categorie: Noutati | Adăugat de: KissRenaldo (26-Februarie-2014)
  Vizualizări: 840 | Rating: 0.0/0
  Total comentarii : 0
  dth="95%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
  Prenume *:
  Email:
  Cod *:
  Home
  dfghjkl;
  Social | Politic | Cultural | Lifestyle | Administraţie | Ştiri externe | Evenimente | Sport | Din judeţ culese | Utile | Concurs
             

  Redacţia:

  Editor:    Intrp. Indiv. Kiss Renaldo Rudolf Ioan
  Adresa:   str. Cezar Baltag, nr.25/mansardă (vezi harta aici)

  Contact:

  Email:     redactia@clujulnecenzurat.info
  Telefon:  (+40) 745.958.108

  Cod identificare:

  ISSN:    2247-9538
  ISSN-L: 2247-9538

  Clujul necenzurat@2011-2020 | Toate drepturile rezervate
  Creaţi un website gratuit prin uCoz